Ahoj,
v Drupalu mi nefunguje modul/filtr Strippet s editorem (zkouším FCK i TinyMCE), pokud je zapnutý HTML filtr. Funguje jen kombinace vypnutý HTML fitr + editor (to je nebezpečné dávat uživatelům) nebo zapnutý HTML filtr + bez_editoru (je to pro uživatele nekomforní). Editory používám s modulem Wysiwyg. Do povolených značek HTML filtru jsem dal i <scrippet> <div>. Zkoušel jsem i filtry uspořádat v jiném pořadí. Současné pořadí je URL filtr, HTML filtr, stripped, zlom konce řádků a HTML korektor.
Vím, že se takhle "na dálku" dost těžko analyzuje problém, proto bych rád dal zkušenému Drupalistovi práva do administrace, aby se mi na případné problémy mrknul. Mám pocit, že s čím já si hraji týden, by měl Drupalista během chvilky vyřešené. Zatím nemám na webu žádný obsah, stále ladím a nejsem si úplně se vším jistý. Pokud by byl někdo ochotný mi s Drupalem pomoci, třeba přes Skype nebo po telefonu, dejte mi prosím vědět na mail
u.david@atlas.cz Celkem rychle se učím (20 let IT praxe

, takže se mě nebojte.
Ten scrippet modul bude sloužit pro prezentaci mých filmových scénářů, více o modulu na
http://drupal.org/project/scrippetDavid Ullmann