|
Dobrý den, v únoru 2010 jsem si nainstalovala Coppermine 1.4.26. Musím říct, že to nebyl žádný problém, obrázky jsem nainstalovala postupně všechny, které jsem chtěla. Ani se zobrazením jsem neměla žádné problémy. Jen jsem pak všechny za pár dnů smazala a znovu instalovala aby měly místa určena podle mých představ a správné pořadí. Teď mám, ale problém, protože bych chtěla aby stránku vidělo co nejvíc lidí, tak jsem ji zkusila zařadit pomocí "Na vrcholu.cz" do katalogu, ale oni chtějí na oplátku umístit do stránky ikonku, což asi skoro každý. S tím si nevím rady, protože jsem na inter. samouk a programování je věc, která mi nejde/snad zatím/. Vložila jsem tedy požadovaný kód do: anycontent.php složky a výsledek je tento: NAVRCHOLU.cz Edit the file "\anycontent.php\" in your Coppermine folder to change what is shown here. To show this block on your gallery, go to the configuration panel under \"Album List View\", then \"content of the main page\". ------------------------------------------------------------- Česky: NAVRCHOLU.cz Upravte soubor "anycontent.php" ve složce Coppermine změnit to, co je zde uveden. Chcete-li zobrazit tento blok na vaší galerii, přejděte na konfigurační panel za "Album List View", pak "obsah hlavní stránky". ------------------------------------------------------------- A já nevím jak dál. Může mi někdo pomoci, ale velmi \"polopatě\". Je to stránka: anette.pro-nakupy-atd.cz , nebo se to dá vložit někam jinam? Ale kam a jak? děkuji. anette58
|